Σχετικά με Εμάς

Από το 1977, εργαζόμαστε σκληρά για την κοινότητά μας ως η κορυφαία τοπική εταιρία προϊόντων καθαρισμού και προσωπικής φροντίδας στην Κύπρο.

Σχετικά με Εμάς

Με την ετήσια δυνατότητα παραγωγής 5,000 τόνων σκόνης, υγρών απορρυπαντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, η Harika FMG (Fast Moving Goods) παρέχει υπηρεσίες παραγωγής και διανομής σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ανθρώπινη υγεία καθ’ όλα τα στάδια παραγωγής, χρησιμοποιώντας διεθνώς εγκεκριμένα συστατικά, με την πραγματοποίηση εσωτερικών ελέγχων, και με την διεκπεραίωση τακτικών ελέγχων και επιθεωρήσεων ώστε να διασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια των πελατών μας.

Οι πρώτες ύλες και τα υλικά συσκευασίας που προμηθεύεται η εταιρεία μας εντάσσονται στην διαδικασία παραγωγής, μετά από ενδελεχή εξέταση και έγκριση τους, ώστε να πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα υγιεινής και ποιότητας.

Με την υποστήριξη και την καθοδήγηση από τις εξειδικευμένες ερευνητικές ομάδες χημικών, χημικών μηχανικών και βιοχημικών επιστημόνων, η Harika FMG αναπτύσσει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας μέσω του αφοσιωμένου προγράμματος της για έρευνα και ανάπτυξη.

Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας και τα προϊόντα συσκευάζονται έτοιμα προς πώληση σε αυτόματες γραμμές παραγωγής μόνο εφόσον περάσουν τους απαραίτητος χημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους.

Ποιότητα Παραγωγής και Εξυπηρέτησης
Σε Διεθνή Επίπεδα

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η Harika FMG έχουν αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις τοπικές νομοθεσίες αλλά επίσης και με διεθνή πρότυπα.

Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 NQA

Το έγγραφο αυτό πιστοποιεί ότι οι λειτουργίες παραγωγής και τη παροχής υπηρεσιών της εταιρίας είναι μετρήσιμες και πιστοποιημένες σύμφωνα με τα Πρότυπα Ποιότητας ISO.

Πιστοποιητικό Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 NQA

Το έγγραφο αυτό μετρά και πιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και τις επιδόσεις της εταιρείας στο πλαίσιο των Προτύπων Ποιότητας ISO.

Πιστοποιητικό Καλών Πρακτικών Παραγωγής (GMP) Καλλυντικών ISO 22716 NQA

Οι «Καλές Πρακτικές Παραγωγής Καλλυντικών» μετρούνται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα Πρότυπα Ποιότητας ISO.

Οι Αρχές Παραγωγής μας

Στη Harika, όλες οι διαδικασίες παραγωγής μας πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των παρακάτω αρχών από την πρώτη μέρα ίδρυσης της εταιρείας μας.

Καταναλωτής

Προσπαθούμε να παρέχουμε στους καταναλωτές τα καλύτερα αποκλειστικά προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες τους, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν με αυτοπεποίθηση και με τα οποία θα είναι ικανοποιημένοι μετά από αυτή την εμπειρία τους.

Περιβάλλον

Η επίγνωση και οι ανησυχίες μας για τα τοπικά και παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα μας οδήγησαν στο να λάβουμε προληπτικά μέτρα, ώστε να παράγουμε όλα μας τα προϊόντα χρησιμοποιώντας τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Κοινότητα

Μειώνουμε την εξάρτηση του νησιού μας από χώρες του εξωτερικού ενισχύοντας την εγχώρια παραγωγή καθώς επίσης και υποστηρίζοντας το τοπικό εργατικό δυναμικό. Χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που είναι άμεσα διαθέσιμες από τοπικούς παραγωγούς, συμβάλλουμε στην πρόοδο της κοινωνίας και της οικονομίας.

Ποιότητα

Δίνουμε αξία στην συνάφεια της εφαρμογής των διεθνών προτύπων στις διαδικασίες παραγωγής και διανομής μας. Ελεγχόμαστε τακτικά από διεθνείς και ανεξάρτητους οργανισμούς για επαλήθευση της δέσμευσής μας στην ποιότητα.

Καινοτομία

Μαζί με την ομάδα των εμπειρογνωμόνων μας μας, κάνουμε τακτικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις των προϊόντων και των μεθόδων παραγωγής μας, μέσω δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης στο εργοστάσιό μας για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες της κοινωνίας.

Δέσμευση στην Κουλτούρα

Ως μια τοπική Κυπριακή παραγωγική βιομηχανία, φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε παραδοσιακά και τοπικά συστατικά για τα προϊόντα καθαρισμού και προσωπικής φροντίδας μας, όπως λεμόνι, πορτοκάλι και ελαιόλαδο που αποτελούν μέρος της τοπικής μας κουλτούρας.

Οι Προμηθευτές των Πρώτων Υλών μας

Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες παγκοσμίου επιπέδου από κορυφαίους προμηθευτές από την Ευρώπη.