DROPY JEL ÇAMAŞIR SUYU 1150 ML TROPICAL
Ağartıcılar - Jel Çamaşır Suları

DROPY JEL ÇAMAŞIR SUYU 1150 ML TROPICAL

DROPY JEL YOĞUN KIVAMLI ÇAMAŞIR SUYU Yeni dezenfektan formülü bakteri, virus, maya ve fungus gibi zararlı mikroorganizmları* öldürür.Sık rastlanan nezle ve grip virüslerini, E Coli ve salmonella bakterikerini yok eder. Yoğun kıvamı ile, tuvalet yüzeylerinde sifonu çektikten sonra bile tutunarak etkisini daha uzun süre devam ettirir. Düzenli kullanımla evinizde ve iş yerinizde hijyen sağlanmasına yardımcı olur.
Kullanım alanı: Tevalet, banyo, mutfak ve lavabo delikleri

Kullanım şekli: Doğrudan Kullanım: Mikroorganizmaları öldürmek için yüzeylere uygulayın. 5 dk bekleyin ve durulayın. Tuvaletlerde: Lekeleri çıkarmak ve hijyeni sağlamak için klozet kenarı kıvamının içine yukardan başlayarak uygulayınız ve gece boyunca bırakınız. Mutfak ve Banyolarda: Lavabo, tezgah, kesme tahtası, fayans gibi yüzeylerde 5 dk bekletiniz, gerekirse sünger yardımıyla yayarak temizleyiniz ve bol suyla durulayınız. Lavabo delikleri: Deliklerin içine doğru sıkarak uygulayınız ve su akıtmadan önce 5 dk bekletiniz. Sulandırarak Kullanım: Yer ve Geniş Yüzeylerde: 5 lt suya 60 ml (6 kapak) Dropy Ultrajel ekleyerek kullanınız. Çamaşırlarda Kullanım: Beyazlatmak ve Leke Çıkarmak: 5 lt 1 kapak (10 ml) Dropy Ultrajel ekleyiniz. 45 dk beklettikten sonra durulayınız ve deterjan ile her zaman ki gibi yıkayınız. Daha yoğun kirler için 2 kapak (20 ml) daha ekleyebilirsiniz. Çamaşırlarınızı gece boyunca suda bekletmek için Dropy Ultrajel miktarını yarıya indiriniz. Otomatik Makinelerde: Beyaz çamaşırlarınız için ön yıkamalı bir program seçiniz. Ana yıkama gözüne deterjanı koyup, makinenizi çalıştırınız. Makineniz su alırken 1,5 çay bardağı (125 ml) Dropy Ultrajel'i ön yıkama gözüne ekleyiniz.

İçerik: Aktif Maddenin Adı ve Miktarı: Sodyum hipoklorit %3,7 Yardımcı Madde Adları ve Miktarları: Çözücü (su): %93,06 Yüzey aktif madde: %1,89 Alkalinit sağlayıcı: % 1,25 Parfüm: %0,05 Stabilizatör: %0,05

Miktar: 1150 ML

Koli içi adet: 12

Barkod: 8692038115904

Bu ürünün, Ürün Güvenliği Bilgi Formunu aşağıdaki butona tıklayarak indirebilirsiniz.

MSDS (Ürün Güvenliği) İndir

Kalite Yönetimi

Uluslararası standartlara göre denetlenen kalite yönetimi.

Çevreye Duyarlılık

Tüm işletme faaliyetlerinde çevre sağlığına öncelik veren çevresel sorumluluk anlayışı.

İyi Üretim Uygulamaları

Dünya tarafından kabul görmüş “Kozmetik İyi Üretim Uygulamaları” sertifikalı üretim.